All black skjorte i slim fit

799,95 kr.

Tjen op til 800 Point.

Du kommer ikke uden om den ensfarvede skjorte, der er en sikker vinder i en fuldendt garderobe. Denne klassiske skjorte kan gå til et hav af outfits og nærmest alle anledninger – og er derfor et musthave i din garderobe. Sæt eksempelvis en ensfarvet skjorte til det helt stilrene jakkesæt for et super elegant look, eller brug den sammen med chinos og en strik for et mere casual look. Den ensfarvede skjorte passer faktisk til alt. Her får du en sprød poplin skjorte med en smule stretch for ekstra god pasform.

  • Slim fit
  • Lavet af 98% Bomuld og 2% Elastan
  • Kan vaskes i maskine. Følg altid vaskeanvisningen i produktet

Har du brug for hjælp til valg af størrelse ? Find en skjorte i dit klædeskab, som har den rigtige pasform. Anvend denne  størrelsesguide til at lave de nedestående mål.

Har du spørgsmål ?

Læs vores handelsbetingelser her

I detaljen ligger

Kvaliteten

Detaljer

Indlæg i krave & manchet

Copenhagen Dream skjorten skal være behagelig at have på gennem hele dagen. Derfor har vi sørget for et soft indlæg i krave og manchetter for at øge din komfort.

Detaljer

Underspundet knap

Alle knapper på vores Copenhagen Dream skjorter er syet på med en speciel teknik, så de sidder virkelig godt fast og på samme tid er nemme at få fat på, når du skal lukke din skjorte.

Udforsk andre styles

Bliv medlem af vores kundeklub

Optjen point hver gang du køber

For hver krone du køber, får du et point. Når du har samlet 10 points, giver vi dig 1 kr. i rabat på dit næste køb. Dvs. 800 points giver dig 80 kr. i rabat på dit næste køb. Velkommen!