Omtanke for miljøet

Hvert år ender mange tons tøj som affald

CO2 neutrale skjorter

For hver skjorte, vi sælger hos Copenhagen Dream, bliver der plantet et træ. Træet konsumerer i sin levetid den mængde CO2, som produktionen og fragten af en skjorte udleder. Hver solgt skjorte resulterer på den måde i et nyt træ. Vores smukke Copenhagen Dream æsker, er naturligvis også lavet af genbrugspap.

Vi ønsker, at de skjorter, som vores kunder ikke længere går med, bliver genbrugt af andre eller genanvendt i produktionen af nye skjorter.

Når du køber en Copenhagen Dream skjorte, kan du levere den tilbage til os og få rabat på dit næste køb. Returnerer du skjorten inden for 6 måneder fra dit køb, får du 2000 points på din konto, som giver dig 200 kr. i rabat på dit næste køb. Og gør du det inden for 12 måneder, får du 500 points på din konto, som giver dig 50 kr. i rabat på dit næste køb. Vi tjekker alle skjorter grundigt. Fejler de ikke noget, bliver de solgt videre til andre kunder. Ellers bliver stoffet genanvendt i produktionen af nye skjorter. Læs mere om vores Genbrugsordning HER.

Hvert år ender mange tons tøj som affald. Ofte fordi vi bare ikke går med det længere. Konsekvensen er udledning af mere CO2.